İzmir İstanbul Nakliyat

Evden Eve Nakliyat | Ofis Taşıma | Eşya Depolama

İzmir İstanbul Nakliyat

İzmir İstanbul Nakliyat

İstanbul Akdeniz Nakliyat, sunduğu hizmetlerde,  Src Belgesi, Psikoteknik, K belgesi sahibi olduğu araçlarla sigortalı taşıma işlemi yapmaktadır. İzmir – istanbul Nakliyat işlemini haftanın hergünü düzenli olarak yürütmektedir.

Evden Eve Nakliyat Nedir?

Evden eve nakliyat, Türkiye’de taşımacılık alanında son dönemde en çok gelişen sektörlerden birisidir.  Ev taşımanın zahmetli oluşu, taşıma işleminin birden fazla insan gücünün gerektirmesi bu zahmeti artıran unsurların başında gelmektedir. İşte tamda bu noktada devreye evden eve nakliyat firmaları girmektedir. Geçtiğimiz on yıl içerisinde, her kapalı kasa aracı olanın yapabildiği bir iş olan nakliyatçılık, son yıllarda devletin çıkardığı prosedürlerle kontrol alınmaya çalışılmıştır. Artık her panelvan veya kapalı kasa aracı olan kişi nakliye işi yapamıyor. Bununla alakalı olarak alınması gereken belgeler var. Bu belgelerden bazıları, psikoteknik, Src belgesi, K belgesi gelmektedir. Bu belgelere sahip olan firmalar yasal olarak şartları yerine getirmiş ve bu işi yapmaya hak kazanmıştır.

Evinizi taşımaya karar verdiğinizde, bağlantıya geçeceğiniz firmalarda yukarıda bahsettiğim belgeleri ibraz etmelerini istemeniz sizlerin menfaatinedir. Yetkisiz ve belgesiz, korsan olarak bu işi yapan firmalar ile yapacağınız taşımalarda, eşyaların büyük risk altındadır. Ayrıca Evden eve veya ofisten ofise yapılacak taşımalarda, taşıma yapacak firmadan sigorta hakkında bilgi almanızda faydanızadır. Eğer eşyalarınızı sigortalı olarak taşıma yapılmıyorsa, karşılaşacağız hasarlarıda göze almak